Felicia

Ny

Kategori: Allmänt


Två bilder från vår nya lägenhet.

Misslyckad träning

Kategori: Allmänt

Idag var jag tokladdad på att träna.. Eller igår kväll var jag tokladdad inför att träna. Och sen kom idag klockan tio...
Det bara gick inte. Jag värmde upp, började dansa och sen var det bara stop.
Får det vara så?
Jag ville bara inte. Jag ville verkligen inte. Man kan inte tvinga sig till något som man verkligen inte vill.
Så jag tog det som ett tecken på att jag inte borde.
Nu sitter jag och pluggar istället. Jag tror banne mig att jag skulle kunna har skrivit min lärobok bättre än vad författaren har gjort. Den är bara jäkligt yr. Fast intressant också. Hmm, då är det inte BARA jäkligt yr.
Nåväl.



Igår så hade jag ju anställt min kusin Becci för att slänga saker. Jag slängde verkligen allt. Det är två kartonger kvar med grejer nu. Det är liksom noll. Jag sa "släng" minst tusen gånger.
Det känns lite befriande.

Jag längtar efter att flytta!
Jaapisen sa häromdagen någon jag har tänkt på, nämligen att jag alltid ser fram emot något.
Förra sommaren såg jag fram emot att börja ssk-programmet, sen hösten såg jag fram emot att flytta hit, sen när jag var hit så jag fram emot språkkursen, nu ser jag fram emot flytten och skolan.
Först tänkte jag att det här var något dåligt... Men nu känns det som att livet vore tråkigt om man inte har något att se fram emot.
Jag älskar livet, för det mesta, och jag lever det ju också. Men samtidigt så har jag höga förväntningar på framtiden.


Hur kan man annars leva? ska man vara nöjd med allt?

Kommer ni ihåg den här?

Hur kan jag glömma?

Kategori: Allmänt

Här har jag suttit och saknat Sverige. Eller vad var det jag saknade igentligen? När jag tänkter tillbaka på Sverige så tänker jag på mornarna då jag gick hem från jobbet med p3 i öronen. Och den saknden är ju larvigt lättlöst. sr.se/p3. Kalas!
Så nu sitter jag här och njuter. Saknaden är som borta.

Idag ska jag packa om min grejer i Sverige, via skype. Asenkelt. Betalade Becki lite pengar och möbler så ska hon vara mina armar och ögon i Svealand.

Kort och konsist!

Tracy Anderson och promenader

Kategori: Allmänt

Hej!

Jag sitter och dricker en kopp grönt te och bara njuter. Jag är nytränad, nyduschad och nöjd.
Det pågår ombyggnad i granngården här. Dom börjar klockan sju med att skjuta bultar i marken. Kul! Jag kan inte sova då! :(
Jag löste problemet med att gå upp och träna. Så mellan sju och nio tränade jag min rumpa av mig. Jag tycker faktiskt att det här är jätteroligt. Det är femte veckan nu som jag tränar. Jag dansar 4-6 dagar i veckan varje vecka. Plus att jag har tre olika Tracy Anderson träningsprogram som jag kör 11dagar+11 dagar+ 7 dagar. Den sista bara sju dagar för att jag tycker att den är så lätt. Den jag kör nu är inte så lätt, det är hennes MATprogram. Hur som haver...

Paulas hund är hemma igen, vilket gör oss alla glad. Hon var borta ett litet tag mellan torsdag och söndag. Men nu är det ordning på torpet igen.

Sådär.

Här kommer lite bilder från vår promenad igår.

Det är rätt fint här.

Kvällspromenad

Kategori: Allmänt

Igårkväll föreslog Jaapis att vi skulle ut på promenad. Så vi tog bilen och åkte mot skogen/havet.
Det var sådär ofantligt vackert.
Man kunde välja mellan att gå en promenad på en mil och en på 4km vi valde den kortare och traskade glatt runt i en helt underbar miljö.



Här är min älskling.


Det var jättehäftiga färger.


Lite mer roliga nyheter. Ytterliger ett halvkilo är borta. Men det är inget mot hur mycket fina muskler jag har.
Jag är så kär i TA-methods. Det är nog det bästa som jag har gjort.

Våra grannar

Kategori: Allmänt


Det må finnas lite vild natur i Holland. Det finns desto mer svanar.
Här är dom som hänger runt oss nu. Dom är skitelaka och bara fräser.
H

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Wow, ett inlägg som inte är skrivet på en måndag! Helt otroligt.

Jag sitter och pluggar lite. Det är ruskigt intressant med arkitektur, vilken tur att jag ska bli arkitekt.
Hehe, det har nog aldrig känts mer rätt än nu.


Är så galet kattungesugen. När vi flyttar så kommer vi faktiskt ha möjlighet att ha katt. Hoppas bara att hyresvärden ger tummen upp. Jag vill ha en gullig orange-vit randig. Namnet har ju varit bestämt sen jag och Frida promenerade till skolan från min lägenhet på norr. Kommer du ihåg?
Chopstick the III. Eller förkortat choppy. Jappis sa att jag inte får döpa vår hund till det (det var egentligen ett hundnamn), men på något sätt känns det som att det passa bättre till den blivande katten.
Det finns förresten ingen "den förste" eller Chopstick II. Jag var på den tiden i en period då jag döpte allt till Greger.
Jag har haft två fiskar med det namnet, och lillasyster Estelle svarar på tilltal om hon kallas för det.
Men nu känns det som en Choppy era. Eller hur?
Vi får se, som sagt hyresvärden behöver säga ja.

Om ni är nyfikna på vad jag pluggar så ska jag visa er

kubusvåningar.



Labradoodles



Van Gogh museum



Sådär, uppdate är klar

Måndag! igen

Kategori: Allmänt

Hej!

Känns som att jag uppdaterar varje måndag. Det blir som en summering av veckan.

Den händer inte sådär tokmycket. Jag håller hårt i min 1.5 timmes träning 5-6 dagar i veckan och ser väldigt bra resultat. Framför allt så gör mina rumpmuskler ont. Det är väl kanske den bästa känslan efter att ha tränat hårt.
De närmaste 2 veckorna kommer jag att lägga på 2 timmer extra magträning i veckan. 20 minuter över sex dagar.
Kul. Har hittat väldens roligaste forum för folk som tränar med samma metod som jag. Jag behöver inte mer för att känna mig peppad.

Här är det riktigt varmt och fint. Vi spenderade hela lördagen på stranden. Det är så skönt! Förutom att jag har en 5 åring in min kille, som absolut inte kan ligga stilla och njuta av värmen. Han springer omkring och härjar. Med är lugnt, så länge som jag kan njuta... Nu är det bara 3 veckor kvar tills vi flyttar. 4 tills dess att jag har sista provet. Hur fort går inte tiden?

Jag har gått in för att försöka få en katt nu när vi flyttar. Det skulle faktiskt funka då vårt lägenhet har en egen ingån och ligger i ett område utan mycket trafik och bra platser för en katt att leka på. Jag får se hur lång tid det tar för jaapisen att gå med på det här. Han är hemskt seg, vilket kanske är bra. Om jag fick bestämma hade vi redan sjuttioelva katter och femton hundar. Som han skulle betala för, då jag har noll kronor över.

Längtar efter att flytta. Jag känner att jag är precis var jag vill vara i livet. Hur skön känsla är inte det?

Nu väntar jag med spänning på att Paula ska åka och hämta sin hund! Ååh, jag är nog mer exalterad än vad hon är. Men det gör inget. Mys!

Sådär, nu har jag bevisat att jag lever. Jag borde forsätta med pluggandet. Tänkte bli lite bättre på att knäppa kort och lägga in här. Känns som att det skulle gynna kreativiteten.

Puss